FRUITEES – сочни мини коски со свежо месо од живина (мин. 20%), за здрав награда на вашето куче за секоја прилика (забава, дресура и сл.).

 

3 ВКУСА

  • БАНАНА (содржи важни минералн материи)
  • ЈАБОЛКО (пектинит го подобрува варењето на храната)
  • МАНГО (содржи природни антиоксиданси)

FRUITEES се карактеризира:

  • Без житарки
  • Без вештачки ароми
  • Без вештачки бои
  • Без додаден шеќер
  • Меки и вкусни мини-коски (28% влага)

Потребна дневна доза

Teжина Грама на ден
2.5 - 15.0 kg
15 - 60 парчиња
15.0 - 30.0 kg
60 - 105 парчиња
30.0 - 60.0 kg
105 - 175 парчиња

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

FRUITEES – Банана

FRUITEES – сочни мини коски со свежо месо од живина (мин. 20%), за здрав награда на вашето куче за секоја прилика (забава, дресура и сл.).

FRUITEES – Јаболко

FRUITEES - сочни мини коски со свежо месо од живина (мин. 20%), за здрав награда на вашето куче за секоја прилика (забава, дресура и сл.). 3 ВКУСА БАНАНА (содржи важни минералн материи) ЈАБОЛКО (пектинит го подобрува …

FRUITEES – Манго

FRUITEES – сочни мини коски со свежо месо од живина (мин. 20%), за здрав награда на вашето куче за секоја прилика (забава, дресура и сл.).