G O O D I E S

(заштита на забите)

Goodies Dental е стоматолошка закуска која го штити здравјето на забите и усната хигиена на вашето куче и ефикасно го спречува формирање на забен камен.

 

Состав: Пченка, јачмен, свежо пилешко месо, ориз, целулозни влакна, живинска маст, хидролизирано месо, квасец (дехидриран), грашок (дехидриран), натриум хлорид, натриум фосфат и калиум хлорид.

                                                  

Потребна дневна доза

Teжина Парчиња на ден
2.5 - 15.0 kg
1 - 5
15.0 - 30.0 kg
5 - 9
30.0 - 60.0 kg
9 - 15

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

CAKE

За чистење на заби кај кучиња од големи раси.

DENTAL

Заштита на забите.