HIGH PREMIUM Concept – “SOFT“

(деликатесна храна за чуствителни кучиња)

(меки гранули и без житарки – Grain FREE)

HPC SOFT со ПАТКА и компир без житарки – претставува здрава храна за возрасни кучиња од сите раси. Поради висок процент на месо од патка (мин. 60%), како единствен извор на протеини е совршено прилагодена за подобро искуство за хранење.

Меките гранули (18% влага) ја прават оваа храна особено вкусна за Вашето куче.

 

HPC SOFT со ПАТКА и компир се карактеризира:

  • 60% свежо месо од патка
  • Без житарки (Grain free)
  • Полувлажни – меки гранули
  • Додатоци за зголобови (Glukozamin и Hondroitin sulfat)
  • Додатоци за намален мирис на изметот
  • Идеална храна за чуствителни кучиња

 

Потребна дневна доза

Teжина Грама на ден
2.5 - 5.0 kg
55 - 95 g
5.0 - 7.5 kg
95 - 130 g
7.5 - 10 kg
130 - 180 g
10.0 - 12.5 kg
160 - 190 g
12.5 - 15.0 kg
190 - 215 g
15.0 - 17.5 kg
215 - 240 g
17.5 - 20.0 kg
240 - 315 g
20.0 - 25.0 kg
270 - 315 g
25.0 - 30.0 kg
315 - 365 g
30.0 - 35.0 kg
365 - 405 g
35.0 - 40.0 kg
405 - 450 g
40.0 - 45.0 kg
450 - 490 g
45.0 - 50.0 kg
490 - 530 g
50.0 - 60.0 kg
530 - 610 g
60.0 - 70.0 kg
610 - 685 g
70.0 - 80.0 kg
685 - 755 g

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ