HIGH PREMIUM Concept – “PLUS“

(деликатесна храна за чуствителни кучиња)

(Без житарки – Grain FREE)

HPC PLUS со ПАСТРМКА и компир без житарки – е протеински производ на балансирана и здрава исхрана за возрасни кучиња од сите раси. Особено е погоден за исхрана на кучиња чуствителни на храна и алергии. Со ПАСТРМКАТА како единствен, животински и квалитетен извор на протеини и високо сварливите компир, го прават вашето куче да биде пријателски расположено.

Омега-3 и Омега-6 масни киселини се особено важни за убава кожа и сјајна наметка.

HPC PLUS со ПАСТРМКА и компир се карактеризира:

  • Вкусна храна наменета за кучиња со проблеми во варењето на храната, како и за алергични кучиња
  • Содржи месо од пастрмка како главен извор на протеини
  • Без житарки (Grain free)
  • Додатоци за зголобови (Glukozamin и Hondroitin sulfat)

Додадени Омега-3 и Омега-6 масни киселини

Потребна дневна доза

Teжина Грама на ден
2.5 - 5.0 kg
50-85 g
5.0 - 7.5 kg
85-120 g
7.5 - 10 kg
120-145 g
10.0 - 12.5 kg
145-175 g
12.5 - 15.0 kg
175-200 g
15.0 - 17.5 kg
200-225 g
17.5 - 20.0 kg
225-245 g
20.0 - 25.0 kg
245-290 g
25.0 - 30.0 kg
290-335 g
30.0 - 35.0 kg
335 - 375 g
35.0 - 40.0 kg
375 - 415 g
40.0 - 45.0 kg
415 - 455 g
45.0 - 50.0 kg
455-490 g
50.0 - 60.0 kg
490-565g
60.0 - 70.0 kg
565-630 g
70.0 - 80.0 kg
630-700 g

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ