HIGH PREMIUM Concept – “PLUS“

(деликатесна храна за чуствителни кучиња)

(Без житарки – Grain FREE)

HPC PLUS со НОЈ и компир без житарки – протеински производ на балансирана и здрава исхрана на возрасни кучиња од сите раси.  HPC PLUS НОЈ и компир има висока сварливост и особено е наменета за природно чувствителни (алергични) кучиња.

HPC PLUS со НОЈ и компир се карактеризира:

  • Вкусна храна наменета за кучиња со проблеми во варењето на храната, како и за алергични кучиња
  • Содржи месо од ној како главен извор на протеини
  • Без житарки (Grain free)
  • Додатоци за зголобови (Glukozamin и Hondroitin sulfat)

Потребна дневна доза

Teжина Грама на ден
2.5 - 5.0 kg
55-90 g
5.0 - 7.5 kg
90-125 g
7.5 - 10 kg
125-155 g
10.0 - 12.5 kg
155-180 g
12.5 - 15.0 kg
180-210 g
15.0 - 17.5 kg
210-235 g
17.5 - 20.0 kg
235-260 g
20.0 - 25.0 kg
260-305 g
25.0 - 30.0 kg
305-350 g
30.0 - 35.0 kg
350-395 g
35.0 - 40.0 kg
395-435 g
40.0 - 45.0 kg
435-475 g
45.0 - 50.0 kg
475-525 g
50.0 - 60.0 kg
515-590 g
60.0 - 70.0 kg
590-660 g
70.0 - 80.0 kg
660-730 g

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ