HIGH PREMIUM Concept – “SOFT“

(деликатесна храна за чуствителни кучиња)

(меки гранули и без житарки – Grain FREE)

HPC SOFT со ПИЛЕШКО и банана без житарки – е протеински производ за урамнотежена и здрава исхрана за возрасни кучиња од сите раси. Високата вредност на свежо пилешко (мин. 60%), е единствен извор на животински протеини, додека Бананата (мин. 8%) и важен извор на јаглени хидрати.

Храната е целосно без житарки.

 

HPC SOFT со ПИЛЕШКО и банана се карактеризира:

  • 60% свежо пилешко месо
  • Минимум 8% банана како главен извор на јаглени хидрати
  • Без житарки (Grain free)
  • Полувлажни – меки гранули
  • Додатоци за зголобови (Glukozamin и Hondroitin sulfat)
  • Додатоци за намален мирис на изметот
  • Идеална храна за кучиња со проблем во варењето на храната, како и за алергични кучиња

Потребна дневна доза

Teжина Грама на ден
2.5 - 5.0 kg
50 - 85 g
5.0 - 7.5 kg
85 - 115 g
7.5 - 10 kg
115 - 140 g
10.0 - 12.5 kg
145 - 165 g
12.5 - 15.0 kg
165 - 190 g
15.0 - 17.5 kg
190 - 215 g
17.5 - 20.0 kg
215 - 235 g
20.0 - 25.0 kg
235 - 280 g
25.0 - 30.0 kg
280 - 320 g
30.0 - 35.0 kg
320 - 360 g
35.0 - 40.0 kg
360 - 400 g
40.0 - 45.0 kg
400 - 435 g
45.0 - 50.0 kg
435 - 470 g
50.0 - 60.0 kg
470 - 540 g
60.0 - 70.0 kg
540 - 605 g
70.0 - 80.0 kg
605 - 670 g

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ