ЕКОНОМСКА ХРАНА

(храна за возрасни кучиња)

My FRIEND е избалансирана храна за возрасни кучиња. Енергетските состојки се така избалансирани за да кучето осеќа ситост, а истовремено ги содржи сите неопходни хранливи материи (витамини, минерали, есенцијални масни киселини, аминокиселини и др).

My FRIEND се карактеризира:

  • Балансиран однос протеини : масти
  • Не содржи вештачки бои и останати вештачки додатоци

 

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

DOG PREMIUM

Храна за возрасни кучиња

My FRIEND

Храна за возрасни кучиња