BOSCH ги произведува највкусните пекарски производи за Вашето куче. Производите се наменети за сите раси и возрасти на кучиња (Junior и Adult), имаат висок квалитет, избалансиран состав на хранливи материи и различни форми и вкусови.

Пекарските производи на BOSCH можат да се користат како дополнување во исхраната или како главна храна, односно да заменат еден оброк. Исто така, можат да се користат во периодот на дресура или како награда во текот на дружењето.

Во однос на вкусовите, овие производи ги задоволуваат вкусовите и на најпребирливите кучиња и истите ги има со вкус на: пилешко или јагнешко месо, со вкус на лосос, пекарски произоди со сирење или спанаќ.

Производите се хипоалергени, може да ги користат и хранидбено чуствителни кучиња и истите ги содржат неопходните протеини, масти, минерални материи, витамини и др.

 

BOSCH, НАЈВКУСНАТА ПЕКАРА ЗА ВАШЕТО КУЧЕ!!!

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

ПЕКАРСКИ ПРОИЗВОДИ 6

BOSCH ги произведува највкусните пекарски производи за Вашето куче. Производите се наменети за сите раси и возрасти на кучиња (Junior и Adult), имаат висок квалитет, избалансиран состав на хранливи материи и различни форми и вкусови.Пекарските …

ПЕКАРСКИ ПРОИЗВОДИ 9

BOSCH ги произведува највкусните пекарски производи за Вашето куче. Производите се наменети за сите раси и возрасти на кучиња (Junior и Adult), имаат висок квалитет, избалансиран состав на хранливи материи и различни форми и вкусови.Пекарските …