G O O D I E S

(за чуствителни кучиња)

Goodies Grain Free e закуска направена без житарки кои содржат глутен и содржи мин.20% свежо пилешко месо. Оваа закуска е наменета за чуствителни кучиња и кучиња кој имаат проблем со варење на храната.

 

Состав: Свежо месо од живина, брашно од компир, грашок (дехидриран), живина маст, репкина пулпа (без шеќер), јајца во прав, хидролизирани протеини, квасец (дехидриран), риба, масло, моркови (дехидриран), доматно пире (дехидриран), натриум хлорид, глукозамин, хондроитин сулфат.

Потребна дневна доза

Teжина Парчиња на ден
2.5 - 15.0 kg
7 - 27
15.0 - 30.0 kg
27 - 45
30.0 - 60.0 kg
45 - 75

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

MUSLI

Вкусна закуска со 5 важни житарки.

VITALITY

Зајакнување на ’рскавица и зглобови.

HAIR & SKIN

Здрава кожа и сјајно крзно.