VI-MIN – е високо ефективен витаминско – минерален концентрат за дополнување на домашната храна.

VI-MIN ги содржи сите есенцијални витамини, олигоелементи и минерали. Помага да се избегне лошата исхрана, а особено погоден е за исхрана на чувствителни кучиња.

Не содржи глутен.

VI-MIN се карактеризира:

  • Висок процент на калциум (20,50%) и останата МИНЕРАЛНИ МАТЕРИИ
  • Висок процент на ВИТАМИНИ
  • Додаток во исхраната на кучиња кој се хранат со домашно приготвена храна
  • Додаток во исхраната на кучиња после боледување (рековалесценти)
  • Без глутен

Потребна дневна доза

Teжина Грама на ден
3.0 - 15.0 kg
3 - 6 g
15.0 - 30.0 kg
6 - 15 g
30.0 - 60.0 kg
15 - 30 g
60.0 - 80.0 kg
30 - 60 g

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

VI-MIN

VI-MIN - е високо ефективен витаминско - минерален концентрат за дополнување на домашната храна.