Храна за возрасни кучиња (ADULT) со нормална активност
BOSCH во својата програма High Premium Concept произведува повеќе производи со различни вкусови кои одговараат и за најпребирливите кучиња. Овие производи во својот состав имаат високо квалитетни состојки кои овозможуваат надоместување на дневните потреби со сите хранливи материи. Односно, доколку кучето е со нормална физичка активност не се потребни доолнителни додатоци во исхраната. Исто така, дневните потреби од храна се оптимализирани согласно тежината на кучето и овозможува дефекација во помали количини и со формиран измет.
Согласно современата технологија на производство која што се применува во BOSCH, овие производи имаат посебен додаток на имунолошки комплес кој овозможува згомелена имунолошка отпорност на кучето.
Поради тоа, кучињата хранети со производите на BOSCH ги добиваат покрај неопходните хранливи материи, истите се дополнително заштитени и од поедини надворешни штетни влијанија.
ADULT со ПИЛЕШКО месо
ADULT со ЈАГНЕШКО месо
ADULT со РИБА и компир
ADULT со ЛОСОС и компир
ADULT MENUE“ – овој производ покарај месо, содржи и 12 видови на квалитетни билки.
ADULT MAXI“ – овој производ е наменет за кучиња од поголеми раси.
ACTIVE“ – храна наменета за кучиња кои имаат поголема физичка активност.

ADULT со РИБА и компир

Возрасни кучиња, чуствителни на состојки во храната и со нормална активност. Без пченица + Имунолошки комлекс.

ADULT MAXI

Возрасни кучиња од големи раси. Без пченица + Имунолошки комлекс.

ADULT MENUE

Возрасни кучиња со нормална активност. 12 лековити билки + Имунолошки комлекс.

ADULT со ЈАГНЕШКО и ориз

Возрасни кучиња, чуствителни на состојки од храна и со нормална активност. Без пченица + Имунолошки комлекс.

АDULT со ЛОСОС и компир

Возрасни кучиња, чуствителни на состојки во храната и со нормална активност. Без пченица + Колострум + Имунолошки комлекс.

ACTIVE

Возрасни кучиња со зголемна активност. Без пченица + Имунолошки комлекс.