BOSCH во својата програма на храна за мачки, произведува повеќе производи со различни вкусови кои одговараат и за најпребирливите мачиња. Овие производи во својот состав имаат високо квалитетни состојки кои овозможуваат надоместување на дневните потреби со сите хранливи материи. Односно, доколу мачето го храните со BOSCH, не се потребни дополнителни додатоци во исхраната. Исто така, дневните потреби од храна се оптимализирани согласно тежината на мачето.
Согласно современата технологија на производство која што се применува во BOSCH, овие производи припаѓаат во групата на хипоалргени храни и овозможува зголемена имунолошка отпорност на Вашето маче.
Поради тоа, мачињата хранети со производите на BOSCH ги добиваат покрај неопходните хранливи материи, истите се дополнително заштитени и од поедини надворешни штетни влијанија.
За возрасни мачки BOSCH Ви ги препорачува вкусовите со: НОЈ, ПАСТРМКА, ПИЛЕШКО ИЛИ ЈАГНЕШКО месо.

Sanabelle ADULT со месо од НОЈ
Sanabelle ADULT со месо од ПАСТРМКА
Sanabelle Sensitive со ПИЛЕШКО месо
Sanabelle Sensitive со ЈАГНЕШКО месо

Sanabelle GRAIN FREE – додаток во исхраната за мачки. Овој производ особено се препорачува за пребирливи мачки или заслабени мачки (поради болест или сл.) со цел да ја повратат својата тежина.

Sanabelle Grain Free Snack

GRAIN FREE - SNACK е идеална награда за мачки со чувствителен дигестивен систем