Доколку Вачето маче е чуствително на поедни состојки во храната или е премногу пребирливо, тогаш со сигурност Ви ја препорачуваме храната од програмата SENSITIVE, бидејќи тоа е сигурно решение за Вашето маче.
Овие производи содржат викок процент на животински протеини, сите неопходни минерали и витамини, и не соржат глутен (хипоалергна храна)

Sanabelle Sensitive со ПИЛЕШКО месо
Sanabelle Sensitive со ЈАГНЕШКО месо

Sanabelle GRAIN FREE – додаток во исхраната за мачки. Овој производ особено се препорачува за пребирливи мачки или за заслабени мачки (поради болест или сл.) со цел да ја повратат својата тежина.
Користењето на овој производ го зголемува апетитот на мачето, ја подобрува работата на гастро-интестиналниот систем и е хипоалеген бидејќи не содржи житарки (grain free)

Sanabelle Grain Free Snack

GRAIN FREE - SNACK е идеална награда за мачки со чувствителен дигестивен систем