Доколку кучето има проблем со квалитетот на влакното, влакното е лесно кршливо, митарење, опаѓање на влакното и сл., BOSCH обавезно како дополнување на нормалната исхрана Ви го препорачува “GOODIES HAIR & SKIN”.
GOODIES HAIR & SKIN” – особено ги содржи оние хранливи материи кои се неопходни за квалитетно крзно, односно сјајно и цврсто влакно.
GOODIES HAIR & SKIN се препорачува и како редовен додаток во исхраната кај оние раси на кучиња кој имаат подолги влакна.
Од останатите призводи, како редовна дневна исхрана на Вашето куче Ви ги препорачуваме следниве производи кои имаат додаоци за квалитетно крзно:
ADULT со месо од ЛОСОС и компир
ADULT со месо од РИБА и компир
ADULT MENUE
Како и производите од програмата HPC PLUS со месо од пастрмка, мисирка и ној.

HAIR & SKIN

Здрава кожа и сјајно крзно.

ADULT со РИБА и компир

Возрасни кучиња, чуствителни на состојки во храната и со нормална активност. Без пченица + Имунолошки комлекс.

АDULT со ЛОСОС и компир

Возрасни кучиња, чуствителни на состојки во храната и со нормална активност. Без пченица + Колострум + Имунолошки комлекс.