BOSCH со сигурност ги произведува највкусните закуски за Вашето маче.
Закуските на BOSCH имаат вискок процент на месо и соодветен додаток кој ги прави вкусни и за најпребирливите мачиња.
Овие закуски се во форма на стапче и имаат висок процент на влага (SOFT) и поради тоа мачето многу лесно ги прифаќа.
SOFT закуските ги има во 4 различни вкусови:
Sanabelle ЈАГНЕШКО и БОРОВИНКИ
Sanabelle ПАСТРМКА и БРУСНИЦА
Sanabelle ПАТКА и КАЛИНКА
Sanabelle РИБА и СМОКВА

Дополнителна закуска за дружење и забава со Вашето маче претставува “Sanabelle Thanks“.
Едно пакување на ден (20гр.) ги задоволува сите хранливи и енергетски потреби на мачето, поради тоа оваа закуска може да се користи и како секојдневна исхрана.

Sanabelle Thanks Snack

Sanabelle THANKS SNACK е посебна закуска во облик на срце. Благодарение на високата количина на црн дроб од живина, сите мачки во голема мера уживаат при хранењето - дури и пребирливите мачки.