Sanabelle KITTEN” овозможува брз и здрав развој на Вашето маче. Благодарение на високата енергетска вредност, KITTEN ги задоволива сите хранливи потреби на мачето. Исто така, големината на гранулите на овој производ наменет е за мачиња во раст.
Дополнителна закуска за дружење и забава со Вашето маче претставува “Sanabelle Thanks“. Овој производ може да се користи при играње со Вашео маче и треба да претставува дополнување на главната исхрана со KITTEN.

Sanabelle Thanks Snack

Sanabelle THANKS SNACK е посебна закуска во облик на срце. Благодарение на високата количина на црн дроб од живина, сите мачки во голема мера уживаат при хранењето - дури и пребирливите мачки.

Sanabelle KITTEN

За мачиња до 12-тиот месец и за бремени/доилки мачки.