BOSCH е единствен производител на Органска храна за кучиња. Сите состојки во храната се сертифицирани како органски производи согласно меѓународните стандарди (DE-ӦKO-007).
BIO Junior“ – е органска храна наменета за млади кучиња и истата има дополнителен додаток на морков. Каротинот кој природно го содржи морковот, делува како антиоксиданс кој помага во развојот на видот на кученцата и го подобрува нивниот имунолошкиот систем.
BIO Adult“ – е органска храна за возрасни кучиња и истата има доддаток на јаболко. Јаболкото ја подобрува дигестијата (варењето на храната) кај кучињата и содржи значајни витамини, минерали и јаглени хидрати за кучињата.

BIO PUPPY

Кучиња до 12 месеци возраст. 100% Органски производ.

BIO ADULT

Храна за возрасни кучиња. 100% Органски производ.