Покрај производите од производната линија High Premium Concept (HPC), кој секако претставуваат најквалитетното од BOSCH, за одгледувачниците, односно оние кој одгледуваат поголем број на кучиња, BOSCH ја произведе одгледувачката линија (Breeder line) од каде особено го препорачуваме производот SPORT.
SPORT” – е комплетна храна за возрасни кучиња, содржи високо квалитетни производи со висока енергетска искористеност и истата може да се користи и за кучиња со зголемена физичка активност.

ADULT SPORT

Xрана за возрасни кучиња

PUPPY Bredeer Line

PUPPY е комплетна храна за млади кучиња од сите раси. Погодна за секојдневно хранење и ги обезбедува сите важни хранливи материи, витамини и минерали.