REPRODUCTION“ е храна специјално наменета за гравидни кучки и кучки што дојат. Оваа храна ги содржи сите неопходни хранливи материи кои овозможуваат оптимален развој на фетусот и одржливост на кучката во текот на гравидитетот. Исто така, допринесува за долгорочно производство на квалитетно млеко со цел да обезбеди оптимален развој и виталност на кученцата.

Доколу кучката има проблем со млекото, односно поради извесни проблеми кучката не дава млеко или истото не е доволно поради поголем број на кученца или млекото е со послаб квалитет, во тој случај обавезно користете “PUPPY MILK”.

ADULT REPRODUCTION

Храна за скучни и кучки доилки. Без пченица + Имунолошки комлекс.

PUPPY MILK

Замена на мајчино млеко