Како економска храна наменета претежно за поголеми кучиња BOSCH ја произведува линијата “My FRIEND”. Оваа производствена линија е претставена со два производи
My Friend“ и “DOG-PREMIUM“ – овие храни содржат високо квалитетни состојки и се наменети за возрасни кучиња со нормално ниво на активности.

DOG PREMIUM

Храна за возрасни кучиња

My FRIEND

Храна за возрасни кучиња