Sanabelle URINARY“ е производ наменет за мачки кои имаат проблем со уринарниот систем или некој други метаболички проблеми.
Производот има значително намалена содржина на протеини и минерали што овозможува намалување на уринарните метаболити и значителана заштита на уринарниот систем.
Sanabelle URINARY не содржи глутен и поради тоа се препорачува и за хранидбено чуствителни мачки.
Sanabelle URINARY е исклучително вкусен производ кој може да се користи за секојдневна употреба бидејќи ги задоволува свкупните потреби од хранителни метерии на мачето.