Sanabelle KITTEN” е производ наменет за гравидни мачки и мачки што дојат. Sanabele KITTEN содржи квалитетно пилешко месо и житаркии без глутен.
Овој производ значитално подпомага во правилниот развој на ембрионите кај гравидните мачки. Како високо енергетски производ овозможува мачките да создадат значителни енргетски резерви во текот на гравидитетот, што е особено важно за првите денови во лактацијата.
Во периодот на лактацијата особено допринесува во квалитетот и количината на млекото кај мачките.

Sanabelle KITTEN

За мачиња до 12-тиот месец и за бремени/доилки мачки.