BOSCH ги произведува единствените овошни закуски за кучиња “FRUTIEES”. Овие закуски можат да се користат за дружење, играње или при дресура на Вашето куче.
FRUTIEES производите не содржат житарки (grain free), без додаден шеќер, без додадени вештачки бои и без вештачки ароми. Поради тоа, истите се многу вкусни и лесно прифатливи за кучињата, а големината на гранулите одговара за сите раси на кучиња.
FRUTIEES производите ги има со 3 различни вкусови:
FRUTIEES со вкус на БАНАНА
FRUTIEES со вкус на ЈАБОЛКО
FRUTIEES со вкус на МАНГО
Бананата обезбедува важни минерали и елементи во трагови; Јаболкото го подобрува варењето на храната; Мангото содржи природни антиоксиданси.

FRUITEES – Јаболко

FRUITEES - сочни мини коски со свежо месо од живина (мин. 20%), за здрав награда на вашето куче за секоја прилика (забава, дресура и сл.). 3 ВКУСА БАНАНА (содржи важни минералн материи) ЈАБОЛКО (пектинит го подобрува …

FRUITEES – Банана

FRUITEES – сочни мини коски со свежо месо од живина (мин. 20%), за здрав награда на вашето куче за секоја прилика (забава, дресура и сл.).

FRUITEES – Манго

FRUITEES – сочни мини коски со свежо месо од живина (мин. 20%), за здрав награда на вашето куче за секоја прилика (забава, дресура и сл.).