Sanabelle Vitality” представува идеална награда за Вачето маче. Покрај неопходните хранливи материи, овој производ содржи и посебни додатоци за правилен развој на коските и зглобовите особено на млади мачиња.
Sanabelle Vitality е пакуван во пакувања од 20 гр., што претставува една дневна доза, односно едно пакување на ден ќе ги задоволи севкупните потреби на мачето. Пожелно е да се користи минимум 5-7 дена, може и подолг период.

Sanabelle Vitality Snack

Sanabelle VITALITY SNACK има избалансирана содржина на хранливи материи и балансирани нивоа на минерали, елементи во трагови и витамини. Специјалниот заеднички комплекс за заштита го поддржува правилното функционирање на 'рскавицата, особено во зглобовите.