(за кучиња од сите раси)

– Содржат до 98% животински протеини кои се со исклучително висок квалитет
– без житарки

– содржат само еден извор на животински протеини (Singl protein)

– лесно сварливи

Со 4 вкуса:

– 100% Пилешко филе

– 100% Домашна Мисирка

– 100% Домашна Патка

– 100% Домашно Јагне

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ