Sаnabelle SHINY HAIR-SNACK се карактеризира, меѓу другото, со високо ниво на есенцијални масни киселини, микронутриенти и витамини, кои имаат долготраен позитивен ефект врз состојбата на крзното. Хранењето со SHINY HAIR – закуската на редовна основа, обезбедува елегантно, сјајно и мазно влакно.

 

 

Sаnabelle SHINY HAIR-SNACK се карактеризира со:

 – елегантно, сјајно и мазно влакно

– без житарки

– многу вкусна и лесно сварлива

 

Се хранат до 40 g дневно.

Секогаш треба да биде достапна свежа вода.

 

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Sanabelle Grain Free Snack

GRAIN FREE - SNACK е идеална награда за мачки со чувствителен дигестивен систем

Sanabelle Shiny Hair Snack

. Хранењето со SHINY HAIR - закуската на редовна основа, обезбедува елегантно, сјајно и мазно влакно.

Sanabelle Dental Snack

NATURAL ORGANIC CONCEPT Sanabelle DENTAL SNACK, во облик на заб, има посебна структура која спречува раното расипување на забите и го подобрува ефектот на острење и чистење на површината на забите на вашата мачка.Sanabelle DENTAL SNACK …