NATURAL ORGANIC CONCEPT

Sanabelle DENTAL SNACK, во облик на заб, има посебна структура која спречува раното расипување на забите и го подобрува ефектот на острење и чистење на површината на забите на вашата мачка.

Sanabelle DENTAL SNACK се карактеризира со:

  • потенцирана хигиената и стоматолошката заштита
  • спречува формирање на штетни плаки
  • особено вкусна и лесно сварлива храна

 

Потребна дневна доза

Teжина Парчиња на ден
2.0 - 3.0 kg
10 - 15
4.0 - 5.0 kg
18 - 22
6.0 - 7.0 kg
25 - 27
8.0 - 9.0 kg
28 - 31
10.0 - 11.0 kg
33 - 35
12.0 - 13.0 kg
36 - 38

Секогаш треба да биде достапна свежа вода. Се хранат до 40 g дневно.

Ве молиме земете во предвид Dental Snack при пресметување на вкупниот дневен оброк на храна.

 

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Sanabelle Thanks Snack

Sanabelle THANKS SNACK е посебна закуска во облик на срце. Благодарение на високата количина на црн дроб од живина, сите мачки во голема мера уживаат при хранењето - дури и пребирливите мачки.

Sanabelle Shiny Hair Snack

. Хранењето со SHINY HAIR - закуската на редовна основа, обезбедува елегантно, сјајно и мазно влакно.

Sanabelle Hairball Snack

Sanabelle HAIRBALL SNACK - oдредени растителни влакна во Sanabelle HAIRBALL-SNACK го намалуваат формирањето на влакнести содржини (болуси) и овозможуваат постоечките влакнести содржини да минат низ цревата.