HIGH PREMIUM Concept

(возрасни кучиња, чуствителни на состојки во храната и со нормална активност)

(Без пченица + Имунолошки комлекс)

ADULT со РИБА и компир е храна за чуствителни кучиња со нормална физичка активност. Содржи високо квалитетни аминокиселини кои доаѓаат од протеините од рибата. Добро сварливиот компир, како извор на јаглени хидрати, ја дава потребната енергетска вредност на храната.

Добро избалансираната енергетска и протеинска вредност на оваа храна, го намалува ризикот од дебелеење на кучето со што би се оптовариле коските и зглобовите.

ADULT со РИБА и компир се карактеризира:

  • Висок квалитет на протеини
  • Екстракти од школка за подршка на зголобовите и ‘рскавицата
  • Додатоци за стабилизирање на цревната флора и имунитетот
  • Висок процент на незаситени масни киселини одговорни за виталност, здрава кожа и сјајно влакно

Потребна дневна доза

Teжина Грама на ден
10,0 kg
155 g
12,5 kg
180 g
15,0 kg
205 g
17,5 kg
230 g
20,0 kg
255 g
22,5 kg
280 g
25,0 kg
305 g
27,5 kg
340 g
30,0 kg
350 g
35,0 kg
390 g
40,0 kg
430 g
45,0 kg
470 g
50,0 kg
510 g
55,0 kg
550 g
60,0 kg
585 g

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

ADULT со РИБА и компир

Возрасни кучиња, чуствителни на состојки во храната и со нормална активност. Без пченица + Имунолошки комлекс.

ACTIVE

Возрасни кучиња со зголемна активност. Без пченица + Имунолошки комлекс.

ADULT REPRODUCTION

Храна за скучни и кучки доилки. Без пченица + Имунолошки комлекс.