BREDEER LINE

(храна за возрасни кучиња)

PUPPY е комплетна храна за млади кучиња  од сите раси. Погодна за секојдневно хранење и ги обезбедува сите важни хранливи материи, витамини и минерали.

PUPPY се карактеризира:

  • Висок процент на протеини и масти
  • Додатоци за здрава кожа и сјајно крзно
  • Добро формиран измет во мала количина

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

MEDIUM JUNIOR

Кучиња до 15 до 25 кг. крајна тежина. Без пченица + КОЛОСТРУМ + Имунолошки комлекс.

Junior Lamb & Rise

Сите раси на кучиња, особено за осетливи кучиња. Без глутен + КОЛОСТРУМ + Имунолошки комлекс.

ADULT SPORT

Xрана за возрасни кучиња